banner3
banner1
banner2

Perusahaan Kami

  • Quality is life. Quality is the most important element of all commodities. We have a laboratory for research in Jiangsu and hebei.

    Kualitas luhur

    Kualitas hirup. Kualitas mangrupikeun unsur anu paling penting pikeun sadaya komoditas. Kami gaduh laboratorium pikeun panilitian di Jiangsu sareng hébei.

  • Don't worry about the minimum order quantity, our minimum order quantity is 1 gram or less.

    Jumlah

    Tong hariwang ngeunaan jumlah pesanan minimum, jumlah minimum order urang nyaéta 1 gram atanapi kirang.

  • Fast reaction. We promise to reply within 24 hours including holidays.

    Palayanan Saé

    Réaksi gancang. Kami janji bakal ngawalon dina waktos 24 jam kalebet liburan.

tentang Kami

Hebeiminshang Co., Ltd mangrupikeun produksi sareng penjualan salaku salah sahiji bahan kimia perusahaan saham gabungan berteknologi tinggi, ngalangkungan luas 95 hektar, anu diusulkeun pangwangunan pepelakan bakal standar GMP, lingkungan pabrik bersih sareng rapih, tata ruang anu rasional, kalayan lokakarya produksi ageung sareng sedeng sareng toko anu dirésépsi.

tingali langkung